Унікальна дует-пісня “1+1” - справжня ода коханню та сімейним цінностям від співачки YATSUTA

 

Співачка YATSUTA презентувала трек про справжнє кохання. 

Автором ліричної пісні став відомий композитор Дмитро Сисоєв. Новий сингл автор присвятив сімейним цінностям та справжньому коханню. Дмитро є автором пісень для багатьох виконавців українського шоу-бізнесу, серед яких Оля Полякова, IVAN NAVI, Ганна Трінчер, гурт АГОНЬ, OLEYNIK.

“Ми співпрацюємо вже три роки з Дімою. Він є автором та композитором моїх пісень. Я довго думала з ким записати дует, не могла себе уявити, хто це міг би бути. Одного дня я їхала за кермом та слухала демку. У мене з'явилася думка, що ми могли б заспівати разом з Дімою. Я не думала, що він погодиться, але поміж нами існує певний звʼязок. Виявляється, що він теж про це думав. Для мене це дуже важлива подія, наш спільний дует”, - ділиться співачка.

"1+1" - це гімн коханню та сімейним цінностям, які чудово розкриваються у неповторній мелодії та глибоких текстових сенсах композиції. Пісня покликана воззєднувати серця, торкатися сердець людей, які поділяють віру в любов та сімейні цінності. Ця пісня - ода справжньої, взаємної прихильності, яка зміцнює зв'язки між двома людьми та створює неминучий союз.

“Запалювати свічки, задувати у двох

Дихати повітрям у лісі, де зелений мох

Все що завгодно, у день чи вночі

З тобою і без причин… без причин”.

Автор Дмитро Сисоєв поєднав красиву мелодію з влучним сполученням слів, створюючи атмосферу пристрасті та відданості. Ця пісня про почуття, які відчуває багато людей, і вони можуть ототожнити себе із головними героями історії, що розгортається в пісні.

Ця творча робота, яка змушує слухачів задуматися про те, що означає бути по-справжньому закоханими та бажати бути єдиною половинкою для свого партнера. Ця пісня пронизана емоціями та енергією, що передають внутрішній світ жінки, яка шукає справжнього кохання.

“Я хочу, щоб пісня стала своєрідним саундтреком для всіх, хто вірить у силу справжнього кохання та прагне бути єдиною половинкою для свого коханого. Ця композиція закликає кожну людину усвідомити свою унікальність і цінувати близькість та інтимність, які можна знайти лише у справжніх стосунках” - наголошує YATSUTA.

"1+1" вже доступна на всіх музичних платформах:

https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/4610/ 

 


Коментарі

Популярні публікації