YATSUTA заспівала гімн України на відкритті футбольного матчу української збірної у Словаччині

 YATSUTA заспівала гімн України і “Ой у лузі червона калина” на відкритті футбольного матчу української збірної у Словаччині


Під час російської агресії проти України кожен знаходить свій спосіб боротьби для досягнення перемоги. Дехто бере зброю в руки, інші активно допомагають у сфері гуманітарної допомоги, а хтось продовжує підтримувати нашу економіку, безупинно працюючи.

Культурно-музичний фронт так само продовжує виконувати свою місію. 

Співачка YATSUTA бере активну участь у волонтерських проєктах, дає благодійні концерти в Україні та Європі, підтримуючи наших захисників. 

На футбольному матчі “Україна - Мальта” у Словаччині співачка вразила публіку виконанням гімну України. Вона також зворушила всіх присутніх виконанням пісні “Ой у лузі червона калина” - гімну українських січових стрільців, який набув своєї популярності після виступу Андрія Хливнюка в перші дні повномасштабної війни.

“Я завжди відчуваю надзвичайну честь і гордість, виконуючи гімн України. А в такі складні часи - це особливо цінно! Я відчуваю глибоку вдячність, що ми змогли зібратися разом, попри всі жахіття, які відбуваються в нашій країні, - поділилася YATSUTA. - Дякую вам за підтримку та ваші голоси. Я відчувала, що ми співали разом з усією країною, навіть разом з тими, хто знаходився по той бік телеекранів. Я теж відчувала вашу підтримку!”

YATSUTA з'явилася на стадіоні в одязі в синьо-жовтих кольорах, тримаючи український прапор у своїх руках. Відчувши енергетику вболівальників, виконавиця не змогла стримати сліз. 

YATSUTA щиро ділиться: Моя зброя - музика, слово та вчинки. Ми не маємо забувати, що під час війни СЛОВО має велику силу в інформаційному просторі. Воно здатне змінювати світ та зцілювати душі. Війна змінила кожного з нас, але українці завжди доброзичливі та миролюбиві такими й залишаться. Наша єдність непереможна! Ми всі разом відбудуємо нашу державу!”

Незважаючи на те, що матч проводився у Трнаві, українська діаспора та вболівальники зібралися у великій кількості, щоби підтримати свою національну команду.

Пост на офіційній сторінці Української Асоціації футболу:

https://www.instagram.com/p/CtrC5A5oN1F/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Соціальні мережі співачки:

https://www.instagram.com/yatsuta.official/ 


Коментарі

Популярні публікації