Музикант Apel8 випустив новий трек про справжні почуття разом із відомим американським виконавцем Dro Kenji

 

Apel8 захоплювався музикою ще з дитинства. Він народився у родині музикантів - його батько грав у джаз-бенді, а мати була викладачем з фортепіано. Відвідував музичну школу та закінчив її, отримавши спеціальність за напрямом звукорежисури. 

Музичний талант у співака унікально поєднувався з творчістю. Ще у підлітковому віці Apel8 почав захоплюватися дизайном та 3D графікою і став справжнім професіоналом, створюючи текстури для гри Elder Scrolls 3: Morrowind. І по сьогодні музикант не полишає професію ілюстратора та художника текстур. 

Серйозно музичною творчістю Apel8 зайнявся у грудні 2021 році після знайомства із Роббі Сукіасяном, який на той час працював разом із одним найулюбленіших його виконавців - XXXTENTACION. І саме тоді він вперше випустив свою власну музику на Soundcloud та виклав два дебютних сингли - "Snowflakes" та “Tense".

А вже на початку наступного 2022 року Apel8 випускає свій перший міні-альбом під назвою “8” в колаборації із такими відомими артистами, як ZillaKami, Kamiyada+ та ITSOKTOCRY.

Після цього Apel8 активно поринає до музики. І вже у лютому оголошує новину про те, що працює над своїм першим студійним альбомом, який випускає у червні того ж року. 

2023 рік став знаковим для виконавця. У березні він оголошує, що працює над новим альбомом “The Sands Of Time”.

Сьогодні музикант презентує новий трек з цього альбому під назвою “Heat”, який був написаний разом із Dro Kenji - американським репером та співаком із Південної Кароліни. 

Цей трек увійде до першої частини альбому “The Sands Of Time” и буде складатися з двох частин. Сюди ж буде включено реліз із Dro Kenji у стилі emo-rap. 

Apel8 ділиться: “Цей трек про відчай, про пошуки себе, пошук розуміння в людях, коли прагнеш нормального відчуття без лицемірства. Коли я писав цей трек, то був впевнений, що ніхто мене не розуміє. Коли я даю тепло, людям воно не потрібне і ніхто цього не цінує. У той момент я втомився від лицемірів, людей, які брешуть в очі. Адже вони скрізь. І цей трек саме про них”.

“Шукайте справжні почуття і цінуйте їх”, - додає співак.

Зараз в планах музиканта та дизайнера випустити кліп на цей трек із залученням графіки та Lamborghini.

Варто відмітити унікальний стиль Apel8, на який мали вплив альтернативний рок, панк, поп-музика та реп. Саме тому музичний стиль Apel8 отримав назву "емо-реп" або "мелодійний реп", який розірвав кордони звичних стилів.

https://open.spotify.com/ 

Коментарі

Популярні публікації