Нова колекція ARTDECO Mat&Shine

 Нова колекція ARTDECO Mat&Shine представляє засоби для створення ідеального макіяжу на вустах.

Об’ємні, блискучі чи насичено матові, зараз найкращий час зосередитися на губах.
Сучасні текстури та інтенсивні кольори змушують серця красунь битися швидше.

 


MAT PASSION LIP FLUID

Кремова рідка помада для губ з високим ступенем покриття, яка огортає губи еластичною та невагомою вуалю без відчуття липкості. Відчуття оксамитовості у поєднанні з насиченістю кольору.

Матовий фініш. Не залишає слідів на одязі та стійка відразу після висихання. Забезпечує легке та рівномірне нанесення з ідеальною передачею кольору.

Надихає своєю чарівною, невагомою текстурою з тривалим відчуттям комфорту та матовим покриттям. Оксамитово-м’яке відчуття та інтенсивний матовий колір

 


PLUMPING LIP FLUID
Забезпечує максимальний об'єм і глянцевий блиск губ. Стимулюючи кровообіг, продукт може викликати легке пощипування губ.
Формула поєднує свіжий колір із глянцевим блиском для неперевершеного свіжого фінішу.
Дарує відчуття комфорту.

 


MINERAL LIP STYLER

Завдяки Mineral Lip Styler можна ідеально контурувати губи. Віск Candelilla Cera забезпечує м'яке ковзання текстури. Гіалуронова кислота зволожує ніжну поверхню губ. Контурний олівець для губ не містить мінеральних олій, парабенів, ароматизаторів, силікону та тальку вражає своїм приємним відчуттям. Прогумована ручка забезпечує надійне утримання, а вбудоване точило забезпечує точну форму грифеля. Наконечник легко повертається назад у механізм. Сумісність зі шкірою підтверджена дерматологічно.

 



Нова колекція вже представлена в Україні!


Коментарі

Популярні публікації