Співачка Станіславська презентує провокаційний трек «Грай»


Станіславська вже багато років займається вокалом. І пісня, яку вона презентує сьогодні, - це здійснення її мрії. У такий спосіб блогерка хоче показати, що кожен може досягти своєї мрії, тільки треба над цим багато працювати і, головне, не здаватися на шляху до мети.

«Цю пісню я записала ще два роки назад і зняла кліп, коли ще не дуже вміла співати. Тому мені результат і не дуже подобався. Але в процесі я зрозуміла свої помилки і почала працювати над ними. Увесь цей час я не залишала своєї мети і продовжувала вчитись вокалу. А з часом зрозуміла, в якому стилі хочу створювати музику. Мені протягом усіх цих років не дуже вдавалося співати. Тому пісня “Грай” для мене - як символ того, що не варто здаватись, варто працювати, і все вдасться. Що варто йти до мрії і мети, навіть якщо ти не обдарований з народження якимось певним талантом», - розповідає Станіславська.

У пісні можна почути провокативні слова. Але, насправді, співачка зазначає, що ця пісня про впевнених дівчат, які знають собі ціну, незалежно від думки інших. Про дівчат, які можуть висловити свої бажання, незважаючи ні на що. 

Пісню “Грай” для Станіславської написав її друг, саундпродюсер Іван Клименко. 

І саме ця пісня дуже символічна для самої співачки, адже допомогла їй вийти з важкого депресивного стану. 

“З січня 2023 року я перебувала в дуже депресивному, апатичному стані. Шукала, що мене може витягнути з нього. І вирішила взятись за пісню “Грай”. Переробила аранжування, стиль, переписала вокал. І це витягло мене з важкого стану. А пісня тепер звучить по-новому. І я щаслива, що можу її показати своїй аудиторії», - говорить Станіславська.

Важливо зазначити, що Станіславська відзняла кліпи відомим українським артистам - Alyona Alyona, Насті Гонцул, Kyivstoner та іншим. А тепер стала режисером власного кліпу на свою пісню “Грай”. 

Відео ви можете переглянути на YouTube каналі співачки.

Нагадаємо: співачка, блогерка, режисерка, акторка Станіславська заспівала в дуеті з гуртом «KALUSH». А виконавиця зараз розвиває свій сольний проект та готує EP альбом.

Трек на YouTube: 


Стримінгові платформи: https://song.link/rebeka_mikhaeli_kalyuzha 

Коментарі

Популярні публікації