Віфлеємський Вогонь Миру у Вишгородському історико-культурному заповіднику

 

 Кожного  року напередодні Різдва Христового відбувається міжнародна щорічна скаутська акція «Віфлеємський Вогонь Миру», котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа у місті Вифлеємі. Пластуни передають вогонь від країни до країни, церкви до церкви, установам, підприємствам та організаціям як у державній та і у приватній сферах.  

Цього року Вифлеємський вогонь має надважливе значення. Наша країна та українці зазнають щодня втрат, болі та гуртуються задля перемоги в силу своїх можливостей. Тому нам потрібно із вогнем передати ще й відчуття підтримки і віри в один одного. 

Наша спільна мета - донести вогонь і його важливість у кожну домівку, кожній людині, яка відчула на собі наслідки війни та продовжити традицію доброго діла у рамках ВВМ.

18 грудня пластуни станиці Вишгороду Пласту Національної скаутської організації України завітали до КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник", передавши Вогонь з місця народження Ісуса Христа. Вогонь є символом доброї справи і підтримки. Щороку пластуни передають Віфлеємський вогонь миру громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні. 

Дякуємо неймовірній Олександрі Жуковій та її колегам!

Коментарі

Популярні публікації