У травні в Каннах відбудеться UKRAINIAN FASHION FILM FESTIVAL

 

19 травня в самому серці французького міста Канни, на Вілі Domergue під час 77-го Каннського міжнародного кінофестивалю, відбудеться другий UKRAINIANFASHION FILM FESTIVAL  —   благодійний вечір української культури, краси та моди, яка оспівує прадавнє коріння та вишукану культуру України.


Україна – одна з найдавніших країн Європи. Українська культура має тисячолітню історію та є основою існування людського суспільства. Культура — це не тільки мистецтво, це цінності!
Метою заходу є знайомство спільноти з душею сучасної України через її культуру, а саме покази останніх колекцій відомих українських дизайнерів, показ фільмів, частування традиційними стравами у сучасній інтерпретації, красу, мистецтво, культуру, зіркових виконавців, менторів, показати незламність українського народу та свою національну ідентичність.
У програмі заходу покази нових колекцій «Весна-Літо 2024» від провідних українських брендів та дизайнерів: Park Avenue Atelier, Ірини Лужецької, By Vel.
Окрім fashion show, art мистецтва та презентації фільмів української індустрії в програмі заходу заплановані виступи відомих українських артистів: YAGODY, Ілона Гвоздьова – переможниця проекту «Танці з зірками», хедлайнер заходу – учасниця Євробачення 2024 – JERY HEIL.
Ведучий вечора – спеціальний гість ОЛЕГ СКРИПКА!
Легенда української рок-музики, актор, співак, автор пісень, лідер найпопулярнішого у світі українського рок – гурту «Воплі Відоплясова», власник та організатор фестивалю «Країна Мрій», а також засновник фестивалю сучасної української рок-музики – «Рок Січ». Ексклюзивно проведе дегустацію колекції напоїв від торгової марки “SHABO”.
Провідне місце на заході нової формації займає благодійний аукціон з метою збору коштів на підтримку дітей України.
Із відомих гостей на захід запрошені зірки французького мистецького, спортивного та політичного життя та відомі світові особистості.
Благодійний вечір UKRAINIAN FASHION FILM відбудеться за сприяння і допомоги в організації “Association France Ukraine – Idees sans frontier Cote d’Azur”.
Дрес-код – Total White

Коментарі

Популярні публікації