В Музеї давньоруського гончарства КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник" вдбулася зустріч з Тетяною Репеде

 В Музеї давньоруського гончарства КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник" спільно з Туристичним кластером Вишгорода була організована зустріч з Тетяною Репеде, віце – президенткою благодійного фонду «Здорове дитинство без меж", засновницею освітянського руху «Жінка, що виховує націю», головою правління ГО ЗДБМ, членкинею Ради волонтерів при Київській обласній державній адміністрації і, нарешті, авторкою книги «Книга виживання. Протимінна безпека» - першої в Україні віршованої книги для дітей з протимінної безпеки, яку вона презентувала учням 1-2 класів Вишгородської приватної школи "Наш вулик".



Дійсно, ми живемо у непрості часи, коли безпека дітей виходить на перший план, а загроз з'явилося безліч. Наші вороги, які зовсім втратили людську подобу, підкидають на вулицях міст і сіл різні цікаві речі і предмети, навіть солодощі, які начинені вибухівкою, знаючи, що діти - то перші на черзі, котрі піднімуть ці предмети і травмуються або загинуть. Також після бойових дій залишиось багато вибухонебезпечних предметів, які становлять загрозу життю не тіьки дітей, але й дорослих. Тому вкрай необхідно з юних років навчати дітей поводженню з ними, техніки безпеки, а також правилам поведінки під час воєнного стану. А «Книга виживання. Протимінна безпека» - це захоплюючий віршований посібник з протимінної безпеки, який виданий із застосуванням новітніх методів подачі інформації, а саме: за допомогою QR-коду можна отримати 3D-проекцію будь-якого вибухонебезпечного предмету, а потім проектувати його через камеру телефону на місцевість, щоб побачити, як він має виглядати в реальності.


Зустріч пройшла у щирому і дружньому спілкуванні, діти задавали питання, відповідали на питання Тетяни Репеде і винесли найяскравіші враження від презентації.


📍 Усі заходи на території Вишгородського історико-культурного заповідника проводяться з дотриманням техніки безпеки під час воєнного стану.
☎️ Щодо замовлення екскурсій Музеєм давньоруського гончарства та майстер-класів довідки телефоном: +38 097 690 76 11.
☎️Щодо замовлення екскурсій Історичним музеєм ВІКЗ та історичним центром міста Вишгород довідки телефоном: +38 097 690 76 11.
🏘 Адреси:
✅Музей давньоруського гончарства ВІКЗ: м.Вишгород, вул. Межигірського Спаса, 11.
✅ Історичний музей ВІКЗ: м. Вишгород, вул. Шкільна, 58.
🌐 Детальніше на сайті: https://vikz.org.ua/
📜Список екскурсій: http://vikz.org.ua/ekskursii.html
📝Для замовлення екскурсій: https://vikz.org.ua/order-excursion

Коментарі

Популярні публікації